Stem in de Stad

Woensdagmiddag in de wolken met Reiki-sessies

Woensdagmiddag in de wolken met Reiki-sessies

Nieuw bij Stem in de Stad

Vanaf 1 maart 2023 organiseert Stem in de Stad in samenwerking met Reikicentrum Zijn uit  Den Haag Reiki-sessies op elke eerste woensdagmiddag van de maand. 

Wat is Reiki eigenlijk?

Reiki is een natuurlijke energie in en om ons heen waar we ook mee kunnen werken. Op het moment dat een Reiki-gever zijn of haar handen op jou neerlegt wordt de energie aan jou doorgegeven. Dit kan je ervaren door de warmte van de handen, soms kun je voelen waar de energie naar toe gaat in jouw lichaam of word je gewoon lekker rustig en ontspannen en val je even in slaap. Dat is wat Reiki doet, balans en ontspanning brengen in je lichaam en je hoofd waardoor je daarna weer energiek verder kunt, genieten van wat er is, meer afgewogen beslissingen neemt, of simpelweg kunt zijn.

Een Reikisessie duurt ongeveer 20 min en ontvang je zittend op een stoel. Soms is het fijn voor jezelf om je jas uit te doen, maar voor de Reiki-gever maakt het niet uit. Het gaat hier om jou! Reiki kan worden gecombineerd met alle vormen van reguliere zorg en medicijnen.

Hoewel Reiki in sommige godsdiensten een natuurlijke plek krijgt, heeft het op zich geen religieuze maar een therapeutische betekenis.

 

Naast de sessies zelf is er ook ruimte voor persoonlijk contact bij een kopje koffie of thee.

Reiki | puur je natuur

1e woensdagmiddag van de maand 

14.00 uur tot 16.00 uur

Stem in de Stad, Nieuwe Groenmarkt 22, Haarlem

0
    0
    Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar winkel