WORD OOK VRIJWILLIGER!

Stem in de Stad zet zich samen met 140 vrijwilligers in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen in nood. Dat doen ze met maaltijden, programma’s en activiteiten, uitgevoerd met behulp van de vrijwilligers.

Heb je bijvoorbeeld 3 uurtjes over? Help ons dan met tijd en aandacht! Laat je naam, emailadres en/of telefoonnummer achter en dan nemen we binnen een paar dagen contact met je op.

Eerst wat meer weten over wat wij te bieden hebben? Bekijk hieronder onze vrijwilligersvacatures.
Medewerker briefadressen

Vind jij het leuk in contact te zijn met veel verschillende mensen? Wil jij praktisch bezig zijn en ben je administratief en ordelijk ingesteld? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken bij het verzorgen van de post die wij ontvangen voor zo’n 200 inwoners van Haarlem die niet over een vast adres beschikken.

Lees meer >

Maaltijdmedewerker

Wil jij graag iets betekenen voor mensen bij wie het leven anders verloopt dan zij hadden gehoopt? En heb je niet zoveel uren per week beschikbaar, maar wel 2 uurtjes op maandag, woensdag of vrijdag? Dan kun je hier je handen uit je mouwen steken.

Lees meer >

Gastheer/gastvrouw Aanloopcentrum

Heb jij oprechte belangstelling voor anderen, kan jij goed luisteren en vind jij het leuk om anderen gastvrij te ontvangen? Misschien wil je dan op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag meedoen in het Aanloopcentrum van Stem in de Stad.

Lees meer >

Gastheer/gastvrouw Nieuwe Wereldhuis
Wil jij graag iets betekenen voor nieuwkomers in het Nieuwe Wereldhuis en onze gasten van het Aanloopcentrum? Ben jij sociaal en communicatief sterk, maar ook handig met Word en Excel?

Dan kunnen wij jouw hulp goed gebruiken!

Lees meer >

Organisator workshops en ontmoetingen
Het Nieuwe Wereldhuis van Stem in de Stad verzorgt de taallessen voor nieuwkomers die de taal niet goed (genoeg) beheersen. Ook wordt aandacht besteed aan integratie door middel van informatievoorziening, workshops en ontspanningsactiviteiten.

Lees meer >

Leerkracht
Wil jij graag iets betekenen voor mensen die nieuw zijn in Nederland en voor wie zowel de taal als de gewoontes nog nieuw zijn?

Lees meer >

Programmamedewerker Ongedocumenteerden
Binnen het programma Ongedocumenteerden bieden we maatschappelijke en juridische ondersteuning aan ongedocumenteerden. We zijn op zoek naar mensen die zich op verschillende wijze in willen zetten voor deze groep, in de vorm van bijvoorbeeld individuele begeleiding of de uitbreiding van het netwerk.

Lees meer >

Administratief medewerker

Wil jij graag iets betekenen voor mensen die nieuw zijn in Nederland en voor wie zowel de taal als de gewoontes nog nieuw zijn? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Lees meer >

0
    0
    Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar winkel