Anita & Joshua

van start bij Stem

Audiotour van Stem in Stad

Anita & Joshua van start bij Stem


Stem in de Stad is verheugd met de komst van onze nieuwe medewerkers Joshua Baumgarten en Anita Brouwer. Graag stellen wij ze aan u voor.

Joshua Baumgarten
Veel Haarlemmers kennen waarschijnlijk Joshua. Deze baard en tattoos dragende Haarlemse New Yorker is bekend als dichter, master of ceremonies op festivals, spoken word artiest en bedenker van de winkel en culturele hotspot The Irrational Library. Joshua wordt voor Stem coördinator van het ontmoeten. Joshua kijkt ernaar uit om zijn steentje bij te dragen en de Haarlemmers die zich aan de rand van de samenleving bevinden een manier te geven om zich gezien en essentieel te voelen.  ‘’Net als wij allemaal’’, voegt hij eraan toe.

“Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen om degenen die zich aan de rand van de samenleving bevinden een manier te geven om zich gezien en essentieel te voelen, net als wij allemaal.’’

Anita Brouwer
Anita Brouwer heeft een verleden als vrijwilligerscoördinator bij verpleegtehuizen in onder andere Haarlem en Zeist. Maar de veelzijdige Anita runde ook een bed & breakfast in Drenthe, schrijft liedjes en ontwerpt interieurs. Net zoals Joshua wordt Anita één van de coördinatoren ontmoeten. Na een week werken in het als coördinator bij de afhaalmaaltijden valt haar de warme sfeer op bij Stem. ‘’Het is hier heel gewoon om er voor elkaar te zijn’’.

‘’Ik vind het fantastisch wanneer onze gasten het gevoel hebben dat zij bij Stem thuiskomen en dat het de plek is waar zij zichzelf kunnen zijn.’’

0
    0
    Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar winkel