Dichtbij mensen zijn, vooral bij mensen in nood

Nieuws

Stem in de Stad heeft regelmatig nieuws te melden. Een nieuw project, een lezing of een bijzonder evenement op de Nieuwe Groenmarkt. Ook lees je hier hoe Stem in de Stad in het nieuws komt. In het Haarlems Nieuwsblad schrijven onze medewerkers elke twee weken een column over het wel en wee van Stem in de Stad. Wil je op de hoogte blijven? Kijk dan op deze pagina, schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en volg ons ook op Facebook of LinkedIn.
Als je Stem in de Stad wilt steunen, klik dan hier.

NIEUWS

Kom zondag 9 juni naar Sociaal & Culinair Haarlem

Kom zondag 9 juni naar Sociaal & Culinair Haarlem

Maak kennis met de sociale én culinaire kant van Haarlem op 9 juni bij ons voor de deur! Samen eten aan lange tafels met vrienden en familie is een mooie traditie. In vrijwel alle culturen wereldwijd gebeurt dit. Maar voor mensen die niet zomaar kunnen terugvallen op familie of vrienden en voor mensen die lang niet altijd genoeg geld hebben voor de dagelijkse maaltijd is samen eten niet vanzelfsprekend.

Column Stem in de Stad: Koffie met een oortje

Column Stem in de Stad: Koffie met een oortje

Het Haarlems Weekblad plaatst om de week een column van Stem in de Stad. Deze organisatie zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen in nood, naar mensen die niet altijd gehoord of gezien worden. Deze week is het woord aan Maria Gerlagh, vrijwilliger bij de receptie.

Column Stem in de Stad: Vooroordelen

Column Stem in de Stad: Vooroordelen

Het Haarlems Weekblad plaatst om de week een column van Stem in de Stad. Deze organisatie zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen in nood, naar mensen die niet altijd gehoord of gezien worden. Deze week is het woord aan Ànthonie Vermeer, coördinator van het Straatjournaal.

Column Stem in de Stad: Liefde als Haarlemmerolie

Column Stem in de Stad: Liefde als Haarlemmerolie

Het Haarlems Weekblad plaatst om de week een column van Stem in de Stad. Deze organisatie zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen in nood, naar mensen die niet altijd gehoord of gezien worden. Deze week is het woord aan Elly Mulder.

Column Stem in de Stad: Stoft u met ons mee?

Column Stem in de Stad: Stoft u met ons mee?

Het Haarlems Weekblad plaatst om de week een column van Stem in de Stad. Deze organisatie zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen in nood, naar mensen die niet altijd gehoord of gezien worden. Deze week is het woord aan Joost van den Bogert.

Menselijke maat

Menselijke maat

Stel je voor: een gezin van zes mensen, hartje winter, op straat in Nederland, één van de rijkste landen ter wereld. Het verhaal van dit gezin laat zien hoe onze samenleving kwetsbaren in de kou laat staan. Maar in de media en op sociale media werd het vervolgens een verhaal over ondankbare vluchtelingen. Wij bij Stem in de Stad zien niet voor het eerst hoe regels uit ons sociale vangnet worden misbruikt en hoe een babytweeling op straat komt te staan.

Uco Koopmans

Uco Koopmans

Stem in de Stad heeft sinds deze maand een nieuwe Coördinator Ongedocumenteerden. Uco Koopmans is geboren in 1954. Hij werkte hiervoor als geestelijk verzorger in verpleeghuizen van Cordaan en als advocaat Vreemdelingenrecht in Amsterdam en Haarlem.

Gratis tandartszorg via Stem in de Stad

Gratis tandartszorg via Stem in de Stad

Eind november streek de Mondzorgkaravaan van Dokters van de Wereld neer bij het Aanloopcentrum van Stem in de Stad. Voor de deur stonden twee mobiele tandartspraktijken voor gratis behandelingen voor mensen zonder toegang tot reguliere mondzorg. Twaalf Haarlemmers werden op die dag behandeld.

Column Stem in de Stad: Een nieuw leven

Column Stem in de Stad: Een nieuw leven

Het Haarlems Weekblad plaatst om de week een column van Stem in de Stad. Deze organisatie zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen in nood, naar mensen die niet altijd gehoord of gezien worden. Deze week is het woord aan Anita Brouwer.

Column Stem in de Stad: Geven

Column Stem in de Stad: Geven

HAARLEM – Het Haarlems Weekblad plaatst om de week een column van Stem in de Stad. Deze organisatie zet zich in voor Haarlemmers die het moeilijk hebben en kijkt om naar kwetsbare mensen die in nood zijn, naar mensen die niet altijd gehoord of gezien worden. Deze week is het woord aan Joshua Baumgarten, coördinator Ontmoeten.

0
    0
    Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar winkel