Stem in de Stad

In memoriam: Annie van den Bogaardt-Meinders

In memoriam: Annie van den Bogaardt-Meinders

Iedereen die daar behoefte aan heeft is welkom voor de herdenkingsbijeenkomst in het Aanloopcentrum van Stem in de Stad op donderdag 6 april om 11.30.

 

Op zaterdag 25 maart is na een onverwacht en kortdurend ziekbed ons teamlid Annie van den Bogaardt overleden. We zijn geschokt en verdrietig en het blijft onwerkelijk: de eerste dagen van maart was ze nog gewoon aan het werk, op kantoor.

Velen bij Stem in de Stad hebben haar weleens gesproken of gemaild. Annie betekende enorm veel voor ons. De afgelopen 7 jaar was Annie, als onze managementassistente, de spin in ons web.

Een professional met een grote inzet. Annie was accuraat en loyaal. Maar bovenal ook een zorgzame en liefdevolle vrouw, een warme persoonlijkheid. Dat maakte haar een geweldige medewerker en collega waar je op kon bouwen.

Annie werkte vooral ‘op kantoor’, maar niets was haar te veel. Als het nodig was, sprong ze ook in bij het Aanloopcentrum en de Eetvoorziening. Zo wist ze wat er speelde en was zij er ook voor onze vrijwilligers en gasten. Dat merken wij nu aan de reacties bij haar overlijden. Niet alleen het team is geschokt, maar alle Stem in de Stad-ers zijn onder de indruk en benoemen haar warmte, hartelijkheid en oprechte belangstelling. Wij bouwen voort op haar werk en zullen altijd dankbaar blijven voor haar ondersteuning van ons werk.

Annie is in de laatste dagen van haar leven omringd door haar familie en ze is in alle rust overleden. De komende weken staan voor Stem in de Stad in het teken van haar overlijden. Er is een foto bij de kaars van de gedenkzuil, en ook in de kapel is er ruimte voor een kaarsje en haar gedachtenis.

Wij denken aan de woorden van een passend Taizélied:

Als alles duister is, ontsteek dan een lichtend vuur dat nooit meer dooft…

We wensen haar familie veel sterkte in deze moeilijke tijd. We bidden om licht in deze donkere dagen, en we houden elkaar als gemeenschap van Stem in de Stad stevig vast.

Iedereen die daar behoefte aan heeft is welkom voor de herdenkingsbijeenkomst in het Aanloopcentrum van Stem in de Stad op donderdag 6 april om 11.30.

Vrede en alle goeds,

Petra en Joost

Managementteam Stem in de Stad

0
    0
    Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar winkel