Stem in de Stad

Kerstactie Stem in de Stad weer van start


Kerstactie Stem in de Stad weer van start


Op 1 november is traditiegetrouw de kerstactie van Stem in de Stad weer van start! De kerstlichtjes met het design van de skyline van Haarlem zijn vanaf nu direct leverbaar. Met de aanschaf van het kerstlichtje steunt u ons werk. Het kerstlichtje is ontworpen door illustrator Eric J. Coolen en bevat ook een toepasselijk gedicht van Bies van Ede.

Speciaal voor bedrijven en instellingen die het kerstlichtje willen meenemen in hun kerstcadeaus heeft Stem in de Stad voordelige pakketten ontwikkeld met 20 lichtjes. Een Stem in de Stad kerstpakket is € 175, -in plaats van € 200,- (los zijn de kerstlichtjes 10 euro per stuk).

Koop een lichtje – geef een maaltijd
De opbrengst van de kerstlichtjes gaat naar de projecten, in het bijzonder naar de eetvoorziening waar drie keer per week kwetsbare Haarlemmers een goede maaltijd kunnen eten. We willen juist in de donkere wintermaanden een huis zijn waar Haarlemmers samen het licht van kerst kunnen delen. 

Losse kerstlichtjes zijn vanaf 7 november verkrijgbaar bij onder andere Kunst Centrum Haarlem en de winkel van de Grote of St Bavokerk en via de webwinkel van Stem in de Stad: 

https://stemindestad.nl/product/haarlem-geeft-licht/ 

Cees Riedijk vrijwilliger Aanloopcentrum
0
    0
    Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar winkel