Stem in de Stad

Kom zondag 9 juni naar Sociaal & Culinair Haarlem

Kom zondag 9 juni naar Sociaal & Culinair Haarlem

Maak kennis met de sociale én culinaire kant van Haarlem op 9 juni bij ons voor de deur! Samen eten aan lange tafels met vrienden en familie is een mooie traditie. In vrijwel alle culturen wereldwijd gebeurt dit. Maar voor mensen die niet zomaar kunnen terugvallen op familie of vrienden en voor mensen die lang niet altijd genoeg geld hebben voor de dagelijkse maaltijd is samen eten niet vanzelfsprekend. Daarom kunt je op zondag 9 juni tussen 13.00 en 16.00 uur terecht op de Nieuwe Groenmarkt komen genieten van lekkere hapjes en drankjes. 

Sociaal & Culinair is een samenwerking van Stem in de Stad, Buurts, de Antonius Gemeenschap en 10 andere organisaties plus vele vrijwilligers die koken met en voor alle Haarlemmers. Vanuit hun hart maken de vrijwilligers heerlijke, gezonde gerechten en hapjes. Om gezellig samen te komen en kennis te maken met de sociale culinaire kant van Haarlem. 

Reserveren is niet nodig, iedereen is welkom.

Sociaal & Culinair Haarlem is een samenwerking van Stem in de Stad, Buurts, de Antonius Gemeenschap en 10 andere organisaties plus vele vrijwilligers die koken met en voor alle Haarlemmers. In 2022 vond de eerste editie van Sociaal & Haarlem Culinair plaats. Wegens succes krijgt het evenement jaarlijks een vervolg.

Sociaal & Culinair Haarlem 2024

Datum & tijd:     9 juni 2024, 13:00 uur – 16:00 uur

Locatie:              Nieuwe Groenmarkt, Haarlem

Kosten:              Gratis entree, diverse hapjes proeven met stempelkaart van 3 of 5 euro

0
    0
    Winkelmand
    Jouw mandje is leegTerug naar winkel